Min cashback oktober

Senast uppdaterad, 2022-11-01, info@gratis-pengar.se

Cashback oktober 16 509 kr

Utbetalt oktober 11 003 kr
Kommande 5 506 kr
Snitt utbetald cashback 7 249
Totalt i år 59 349 kr
Till er som inte provat på att leva ett liv med cashback så ställer jag mer och mer frågan ”Vad väntar ni på?”. Det börjar helt enkelt bli så mycket pengar varje månad att jag börjar få svårt att avstå från detta.

Vanliga frågor

Jag får en hel del frågor om min brutala cashback och jag kan reda ut dom till att börja med.

Hur mycket handlar du för varje månad?
Inte så mycket som man skulle kunna tro. Jag håller just nu på att bygga en ny bod så det är klart att jag för tillfället handlar mer än vanligt och mina månadsräkningar kan ligga på ca 60 000 kr vilket är rätt så brutalt om jag skulle ha det så jämt.

Varför kallar du allt för cashback?
Jag håller med om att allt inte är renodlad cashback från Refunder eller liknande företag. För att kunna få en bra och Instagramvänlig rubrik har jag valt att kalla alla mina extrapengar som kommer in för cashback. Lite fel kanske men det är inget som jag direkt döljer eller har dolt. Jag redovisar krona för krona varifrån pengarna kommer.

Hur krångligt är det att få cashback?
Inte speciellt krångligt. När man skall handla något går man bara in via en cashback app och klickar fram affären och sedan handlar man som vanligt. Hos oss handlar frun i butikerna och när hon skall betala säger hon till mig. Jag går då in via min telefon och går till butiken via Refunder och plockar upp hennes kundkorg som hon gjort på sin telefon.

Är det bra betalt på enkäter?
Inte speciellt bra skulle jag säga. Räkna med ca 1 kr per minut. Är en enkät sämre betalt än så finns det ingen anledning att göra den tycker jag.

Vad är premier?
Denna månad har jag valt att ta med premier i min sammanställning. Det är varor som du får när du blir kund hos ett företag. Oftast är det premier du får när du tecknar ett tidningsabonnemang.

Vad har hänt med Rocker?
Min tidigare favorit nummer 1 tillsammans med Refunder beslutade att ändra sina villkor och har från och med den 1 november mer eller mindre helt skrotat cashbacken. De ger fortfarande cashback och de har fortfarande välkomstbonus på 250 kr till nya kunder men de nya villkoren är så pass dåliga att jag inte kommer att använda Rocker längre utan kommer enbart att köra med RefunderPay.

Vad finns under rubriken Instagram?
De pengar som ingår i rubriken Instagram är de bonusar jag får tack vare mina länkar på min site och Instagram, reklamsammarbeten samt de bonusar som jag själv får när jag blir ny kund hos ett företag.

Denna månad

Länkarna på Instagram levererade bra. Ett samarbete med Ilonsi genererade lite extrapengar. Jag valde även att nappa på Levlers erbjudande om 300 kr i bonus om man började månadsspara hos dom. Ett erbjudande som jag flitigt delat i min story denna månad och som gäller till och från har jag noterat. Nytt för denna månad är att jag valt att ta med erhållna premier och redovisa hur mycket de är värda. Jag tecknade en del tidningsprenumerationer via Refunder och får då cashback för dessa samt en premie. Det är för övrigt dessa premier som jag sedan lottar ut till mina följare på Instagram. Denna månad fick jag följande premier.

  • Kalsonger – On that ass
  • Disneybox (kommer lottas ut som premie)
  • Penny & Friends (har lottats ut som premie)
  • Handsåg elektrisk (Gör det själv)
  • Vinglas från iittala (Allt i hemmet)
  • Kamera (PC för alla)

När det sedan kommer till denna månads minst sagt brutala Refunder cashback beror det på att jag bytt två elavtal, ett mobilavtal, tecknat flera prenumerationer och byggt min bod. Det i kombination gav mycket cashback. De övriga extrapengarna tickar på som vanligt med matinköp, lite enkäter och ett par Trissvinster. Inga konstigheter där inte.

Nytt denna månad

Jag har valt att redovisa hur mycket pengar denna site drar in i sammanställningen och jag kan bara konstatera att de länkar som finns på siten gratis-pengar.se inte genererar speciellt mycket pengar. Just nu ligger det på 407 kr totalt och varje dag tickar det in mellan 10 öre till 10 kr. Det är med andra ord ingenting jag blir speciellt rik på. Övriga nya företag på listan är Kjell & Company, Cashback Ninja och MonoSurveys. Jag har länkar till Cashback Ninja och MonoSurveys men inte Kjell & Company. Jag noterade att den som blir kund hos Kjell & Company får 50 kr i välkomstbonus vilket kan vara bra att veta för den som brukar handla där och inte är medlem. Dessutom får man cashback på allt som man handlar hos Kjell & Company så för min del blev det en cashback källa till. Var tvungen att köpa nya routrar hemma och gjorde det hos Kjell & Company eftersom jag går förbi dom på vägen hem.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Att tänka på – PRUTA

Se över dina avtal då och då för att se till att du har bästa avtal. Gör gärna som jag. Det ringer hela tiden säljare och jag hade tur när en säljare från Göta Energi ringde och kom med ett bra erbjudande. Jag tog hans erbjudande och även hans namn. Sen gick jag in via Refunder blev kund hos Göta Energi och fick även med mig säljarens erbjudande. En annan gång var det Allente som ringde och gav mig ett suveränt erbjudande. När jag sedan ringde Telia och ville säga upp mitt avtal så matchade de Allentes erbjudande. I detta läge fick jag ringa tillbaks till Allente och säga att jag inte ville ha deras erbjudande. De svarade då med att SÄNKA sina priser ÄNNU mer och krydda erbjudandet så att det blev ÄNNU bättre. Jag valde dock att ta Telias erbjudande här men ni förstår principen. Spela ut företagen mot varandra, var inte blyg och skäms inte för att vilja ha ner priset. I min förhandling med Telia tror jag att fick ett abonnemang som var ca 4 000 kr billigare på årsbasis.