Min cashback september

Senast uppdaterad, 2022-11-01, info@gratis-pengar.se

Cashback september 9 450 kr

Utbetalt september 5 884 kr
Kommande 3 566 kr
Totalt i år 46 133 kr
Till er som inte provat på att leva ett liv med cashback så ställer jag mer och mer frågan ”Vad väntar ni på?”. Det börjar helt enkelt bli så mycket pengar varje månad att jag börjar få svårt att avstå från detta.

Denna månad

Länkarna på Instagram levererade bra. Här kan man verkligen dock diskutera om det är cashback eller inte men jag har valt att ha med de intäkter som kommer från Instagram i denna sammanställning. Något som stack ut denna månad var att jag lyckats få till inte mindre än två olika samarbeten där jag får betalt för att göra reklam för olika produkter och det ger ju resultat. I detta fall kan man verkligen fråga sig om jag kan ta upp det som cashback och jag håller med om att det inte alls är cashback men jag redovisar alla mina extra inkomster här och förklarar vad pengarna kommer från. Ni får gärna komma med synpunkter på min rubriksättning. Jag tycker att jag hittat ETT bra ord för alla mina extraintäkter och har valt att kalla allt för cashback vilket som sagt kan diskuteras. Refunder och Rocker ligger som vanligt i topp och för att maximera min cashback på Refunderkortet har jag tagit som vana att göra en extra inbetalning till kortet då det bara är 50 000 kr i kredit på mitt Refunderkort. Eftersom jag håller på och bygger hemma går det åt mycket pengar och 50 000 kr räcker då inte långt. Mina pengar från MyBonus kommer faktiskt från mina värvade buddies som handlat. Jag får under ett år 10% på mina buddies återbäring. Något som var väldigt trevligt var att Nowo börjat med att man får snurra på lyckohjulet varje dag som man går mer än 7000 steg. Det blir inte så mycket pengar men det är kul att snurra och går man in varje dag och samtidigt kikar om det finns någon enkät att fylla i så blir det lite pengar varje månad.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Sammanställning

Nedan så specificerar jag månadens cashback. Under utbetalt står alla pengar som jag fått utbetalt i augusti och under kommande de pengar som jag har innestående hos respektive företag.