Robotrace 202309

Senast uppdaterad, 2023-09-17, info@gratis-pengar.se

Även om robotracet har gjort en paus på min site har jag fortfarande mina investeringar kvar och jag har uppdaterat ställningen en gång per månad i mina inlägg på Instagram.

Tidigare avstämningar på Instagram

Opti

Opti går för första gången upp i ledningen tätt följt av Lysa och KiwiTrader. Jag förespråkar ju indexfonder och fondrobotar men aktier rör sig mycket snabbare och har man tur och träffar rätt kan det gå fort. Du vet väl att du kan följa min AI portfölj hos KiwiTrader? Gör du det just nu får du 200 kr om du först skickar DM till mig så berättar jag hur det går till.

Savr och Sigmastocks

Savr och Sigmastocks gjorde en rejäl djupdykning denna period på en rätt så pigg börs enligt de andra deltagarna. Denna period hände något så ovanligt som att SaveLend gick back och det beror på stora kreditförluster. Vi får hoppas att det var en tillfällighet och inte ett trendbrott. Just nu går SAMTLIGA deltagare bättre än OMXPI (3,74%).

Robotracet sedan 202111

Jag håller på och lär mig Flourish och filmerna är inte perfekta än men tillräckligt bra för att jag vågar visa dom. Nedan visar jag hur robotracet har gått sedan starten i november 2021 fram till september 2023.

Ställning 202309

För den som hellre vill se en stillbild över aktuellt läge med den procentuella avkastningen ser du det i bilden nedan.

För att få presentkort på McDonanalds kontakta mig på info@gratis-pengar.se för detaljer.