Chartminds

Senast uppdaterad, 2022-11-10, info@gratis-pengar.se

Denna sida är en annons från Chartminds.

Bli kund hos Chartminds, Sveriges vassaste trading community. Jag är partner till Chartminds vilket innebär att jag får provision för att värva nya kunder men kommer att recensera Chartminds så objektivt som det bara går trots det.

Chartminds är en trading community för dig som vill bli en riktigt vass trader. Jag kan verkligen rekommendera alla som håller på med aktier att testa på Chartminds BASIC abonnemang eftersom det inte kostar någonting. Du blir medlem och får tillgång till nybörjarkursen som är på ca 2,5 timmar. Om du är intresserad av aktier och trading så bör du göra dig själv tjänsten att läsa på lite grand om riskhantering, positionsstorlek, hävstång och några fler grundläggande termer. Kurserna är pedagogiskt upplagda och enkelt förklarade av Chartminds. Det finns för tillfället ca 150 timmar kursmaterial upplagt och det tillkommer hela tiden fler kurser i olika ämnen som rör trading.

En beskrivning av Chartminds när de beskriver sig själva.

Kurser och material

Det finns som sagt en uppsjö av kurser och även ett resursbibliotek men mycket bra material. Varje vecka körs dessutom livestreams där Chartminds mentorer gör teknisk analys och du får följa med på tankar och åsikter om marknaden för den kommande veckan. Det går även att titta på alla gamla livestreams vilket kan vara riktigt underhållande för att man alltid sitter med facit i handen och vet om det som sades i livestreamen slog in eller inte.

Abonnemang

Det finns tre olika abonnemang att välja mellan och de är BASIC, ELITE och PRO. På Chartminds hemsida kan du läsa mer om skillnaderna mellan de olika abonnemangen men det är klart att ju mer du betalar desto mer saker får du tillgång till. Alla abonnemangen är utan bindningstid vilket är väldigt bra om man vill säga upp sitt avtal. Man stannar helt enkelt så länge som man tycker att man har mer att lära och så längre som Chartminds tillför något som man inte saknar som trader.

Discord

Chartminds beskriver sig själva som Sveriges vassaste trading community och om det är sant eller inte är inte jag rätt person att bedöma men jag kan konstatera att det är hög aktivitet på deras Discord och att Chartminds själva är där och hela tiden lägger ut inlägg, svarar på frågor, annonserar ut livestreams, gör tävlingar och mycket annat.

  • Det finns ett abonnemang som är gratis, BASIC
  • Många och bra kurser om trading
  • Tillgång till en aktiv trading community via Discord.
  • Du kan boka in 1-ON-1 och få coaching
  • Tillgång till ca 150 timmars olika kurser om trading
  • Enkelt gränssnitt.
  • Chartminds håller koll på hur mycket du lärt dig och du får återkoppling
  • Livestreams
  • Dagliga marknadsuppdateringar
  • Förutom BASIC abonnemanget som är gratis så kostar det pengar.

Jag är kund och med i partnerprogrammet till Chartminds. Jag har tecknat ett BASIC abonnemang men för att kunna gå igenom tjänsten har jag haft tillgång till ELITE innehållet under några dagar.

Prova gärna på Chartminds BASIC abonnemang som är gratis.