Min cashback november

Senast uppdaterad, 2022-12-01, info@gratis-pengar.se

Detta inlägg innehåller annonslänkar till de företag som jag länkar till.

Cashback november 12 017 kr

Utbetalt november 7 425 kr
Kommande 4 592 kr
Snitt utbetald cashback 7 273 kr
Totalt i år 66 266 kr
Till er som inte provat på att leva ett liv med cashback så ställer jag mer och mer frågan ”Vad väntar ni på?”. Det börjar helt enkelt bli så mycket pengar varje månad att jag börjar få svårt att avstå från detta.

Denna månad

Det som sticker ut mest denna månad är samarbetet med Tradingroboten.se där jag fått till en bra deal för att testa Tradingroboten Aithena under en period. Efter ca 10 dagar kan jag tyvärr meddela att jag ligger på ca 50 kr minus så det har inte varit någon lysande start. På Instagram samarbetar jag även med Ilonsi och gör en del annonser för deras räkning vilket ger bra klirr i kassan. Refunder tickar på galet bra och denna månad kom jag precis över 10 000 kr i utbetalda Refunder pengar under detta år. Bara det i sig tycker jag är väldigt bra. På Tradera lyckades jag sälja mina gamla routrar för ca 400 kr. De fungerade lite grand i varje fall så att de gick att sälja. Rocker har tagit bort sin cashback på 500 kr per månad och minskat ner den till 200 kr. Oklart dock om de betalar ut den eller hur de tänkte där. Övriga summor är så små så att de inte behöver nämnas speciellt mycket. Noterbart är dock att Sveapanelen är det bästa enkäten just nu och att jag bara fick 1 kr från Attapoll denna månad.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Nytt denna månad

Denna månad är det mest besvikelser om jag skall vara helt ärlig. För det första är det första gången i år som jag inte får 500 kr från Rocker eftersom de har beslutat sänka sin cashback till max 200 kr. Jag är lite osäker om jag får ut den men jag har skrivit upp den nedan men jag är helt ärlig inte 100% säker på att jag får dessa pengar utbetalda. Villkoren var lite dåligt skrivna från Rockers håll. Sen har jag missat att plocka ut 100 kr från Coop och 50 kr från ICA för att jag helt enkelt inte orkade att åka och handla mat just de dagarna som mina kuponger krävde. Dessutom missade jag att Refunder kör 2% på RefunderPay på fredagar. Det borde jag tänkt på och hade kunnat få ca 250 kr mer genom att göra mina inköp på fredagar istället. Detta gäller för övrigt hela december för alla vilket är något att tänka på. Bower är inte med denna månad heller på grund av att jag helt enkelt missade att scanna in mina kartonger innan jag slängde dom. Det är lite bökigt och ger inte så mycket pengar. Man måste scanna in 100 kartonger och får för det 20 kr. Det är inte som så att jag slutat återvinna men jag orkar inte scanna allt för 20 kr denna gång. Hela poängen med cashback är att man skall orka göra lite extra för att få cashback. Det är lite krångligare och man måste tänka till så att man inte missar att maximera cashbacken.