Min cashback januari 2024

Senast uppdaterad, 2024-02-02, info@gratis-pengar.se

Detta inlägg innehåller annonslänkar till de företag som jag länkar till.

Cashback: 10 916 kr

Utbetalt: 7 095 kr
Kommande: 3 866 kr
Snitt utbetald cashback: 9 718 kr
Totalt sedan start feb 2022: 227 375 kr

Denna månad

Äntligen en månad där jag fick in mer cashback än föregående månad. Den största anledningen till att jag fick in så mycket cashback denna månad är dock mitt samarbete med Enkelinkomst.se. Det är en AI robot som håller på med valutahandel som jag marknadsför via mina länkar. För att läsa mer klicka på länken ovan. Refunder (annonslänk) är en trogen vän som alltid levererar månad efter månad. Ibland mer och ibland mindre. Denna månad blev det 2668 kr i utbetalt och kommande. Jag fick ovanligt mycket cashback från ICA i januari och det beror på att jag tecknade mig för Postkodlotter och fick ett presentkort på ICA på 500 kr. Det kan ju alltid diskuteras om det är ICA som förtjänar beröm när det är Postkodlotteriet som ger bort presentkortet men jag valde att lägga in pengarna i denna kolumn. En glad överraskning i januari var Freecash (annonslänk) som gav hela 618 kr. Dessutom fick jag testa att ta ut pengarna och se hur det fungerade. Det fungerade sådär kan jag bara säga. När jag tog ut 5$ gick det att handla för VISA kortet hos Refunder men när jag tog ut 25$ ansåg de tydligen att det var fake och kortet gick inte att använda någonstans förutom i ett spel som jag spelade via Freecash för att få pengar. Lite rundgång just denna gång men det går att ta ut pengarna på många olika sätt från Freecash. Jag hjälpte Alwy (annonslänk) med lite felsökning och en del pengar kommer in via mina portföljer hos KiwiTrader (länk kommer skicka DM så får du ett bra erbjudande). YouGov (annonslänk) börjar närma sig 500 kr vilket är då det är mest fördelaktigt att ta ut sina poäng från YouGov i form av ett presentkort på 500 kr. Rocker (annonslänk) levererar alltid sina 400 kr eftersom det är max 200 kr i cashback och 200 kr i kommande. Cashbackdeals.se har jag 337 kr som väntar på att plockas ut men eftersom de inte godkänner mina pengar och deras lägsta gräns är 400 kr så börjar jag betrakta dessa pengar som springnota. Jag kan inte rekommendera någon längre att använda denna site och kommer förmodligen att plocka ner länken framöver. Again (annonslänk) som bjuder på gratis kaffe, smoothies och 10 kr till nya kunder lockade några att ladda ner appen . Pressbyrån (annonslänk) bjuder alla nya kunder som laddar ner appen på kaffe men jag tjänar inget på detta. Det hindrar dock inte att jag lägger ut länken och det var många följare dom utnyttjade detta erbjudande. Tap (annonslänk) är en riktigt favorit med flest nya kunder för tredje månaden i rad. Det är enkelt att bli kund och man får krypto utan insättningskrav. Du får mellan 5$ – 100$.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars 2022. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Maxa din cashback och bli miljonär

Jag har skrivit ett långt inlägg om hur du blir miljonär på ENBART cashback. Det tar visserligen 23 år men då använder du bara cashback pengar för att bli miljonär. Du kan läsa hela inlägget här.

Hur bygger du din egen cashbackfabrik?

De flesta tänker nog på cashback när man handlar på nätet men det går utmärkt att få cashback på allt nästan överallt genom att tänka smart och anstränga sig lite. Du får väldigt enkelt 5% på allt i över 100 olika kedjor och det blir över 1000 olika butiker i Sverige som det går att använda sig av detta knep. Kika in här hur du bygger din egen cashbackfabrik.

Summering januari 2024