Min cashback april 2023

Senast uppdaterad, 2023-05-03, info@gratis-pengar.se

Detta inlägg innehåller annonslänkar till de företag som jag länkar till.

Cashback april: 25 913 kr

Utbetalt april: 13 592 kr
Kommande: 12 321 kr
Snitt utbetald cashback: 7 722 kr
Totalt sedan start feb 2022: 128 140 kr
Till er som inte provat på att leva ett liv med cashback så ställer jag mer och mer frågan ”Vad väntar ni på?”. Det börjar helt enkelt bli så mycket pengar varje månad att jag börjar få svårt att avstå från detta.

Denna månad

En lyckad månad på många sätt och vis då jag lyckades med det mesta och drog in hela 25 913 kr. Mest pengar av allt fick jag under kategorin Instagram och det är mina samarbeten samt värvningsbonusar som kommer in under denna kategori. Något som sticker ut denna månad är att jag lyckats värva många medlemmar till Refunder (annonslänk)  tack vare cashbackfabriken. Sverigechecken är för övrigt slutsåld hos Zupergift till och från tack vare mitt inlägg. Det har även blivit många värvningar till MyBonus (annonslänk) och BonusWay (annonslänk) som också säljer Zupergift. När det kommer till mina övriga värvningslänkar sticker SaveLend (annonslänk) ut som en positiv överraskning och jag tror mycket att det beror på att de körde 2% i insättningsbonus under hela april. Mitt nya samarbete med en vän där vi delar ut aktier för 500 kr till alla som vill ha när de blir kund hos en av världens största nätmäklare har också givit bra resultat. Vill du också ha aktier är det bara att skicka DM till mig så löser vi det.

Näst största punkt på cashbacklistan var blandad kompott som bestod av friskvård, IKEA family kupong, de gratis aktierna som jag själv naturligtvis plockade upp, lite Foodora checkar som Foodora gödslar över sina kuner, insättningsbonusar från Alwy och SaveLend samt en gratis kaffe hos Pressbyrån.

Det är kul att se att min site levererar ca 200 kr per månad i intäkter också vilket gör att den i varje fall betalar sig själv. Det kostar ju med webhotell och webbadress. Rocker (annonslänk) levererade som vanligt 200 kr. En positiv nykomling denna månad var BonusWay (annonslänk) som levererade 154 kr. Jag har ju fler cashbackföretag och även om Refunder är min favorit så kör jag med alla tre beroende på var man får högst cashback och lite andra faktorer. Denna månad lyckades både Rabble och Bower ge mig mer än 100 kr i cashback vilket var välkommet. Speciellt Bower som börjat med cashback i sin app tycker jag att ni måste kika på om ni inte redan använder den appen. Diverse mindre summor stod Ica, pant, Norstat och Nowo för. Jag har stora summor som väntar i diverse samarbeten och hos Refunder. Det innebär att jag rätt så säkert kommer ligga över 10 000 kr i utbetalt nästa månad också och det innebär att jag legat över 10 000 kr tre månader i rad med utbetald cashback vilket är nytt rekord för mig.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars 2022. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Maxa din cashback och bli miljonär

Jag har skrivit ett långt inlägg om hur du blir miljonär på ENBART cashback. Det tar visserligen 23 år men då använder du bara cashback pengar för att bli miljonär. Du kan läsa hela inlägget här.

Hur bygger du din egen cashbackfabrik?

De flesta tänker nog på cashback när man handlar på nätet men det går utmärkt att få cashback på allt nästan överallt genom att tänka smart och anstränga sig lite. Du får väldigt enkelt 5% på allt i över 100 olika kedjor och det blir över 1000 olika butiker i Sverige som det går att använda sig av detta knep. Kika in här hur du bygger din egen cashbackfabrik.

Summering april 2023

mer.