Min cashback augusti 2023

Senast uppdaterad, 2023-09-01, info@gratis-pengar.se

Detta inlägg innehåller annonslänkar till de företag som jag länkar till.

Cashback: 26 576 kr

Utbetalt: 9 154 kr
Kommande: 17 422 kr
Snitt utbetald cashback: 9 860 kr
Totalt sedan start feb 2022: 194 900 kr
Till er som inte provat på att leva ett liv med cashback så ställer jag mer och mer frågan ”Vad väntar ni på?”. Det börjar helt enkelt bli så mycket pengar varje månad att jag börjar få svårt att avstå från detta.

Denna månad

För första gången på flera månader som jag fick ut mindre än 10 000 kr på min cashback. Månaden slutade på topp med hela 26 576 kr in i kassan. Mest pengar av allt fick jag från BonusWay (annonslänk),  Refunder (annonslänk) och Cashbackdeals.se (annonslänk) denna månad. Månadens roligaste händelse var när Börsjakten bjöd på prisutdelning på sin aktietävling på Grand Hôtel. Denna event kostade ca 1000 kr och är medräknad som en post i min jakt på cashback och gratis pengar. Det som gör denna jakt så effektiv är annars att den står på så många ben. Det är inte mindre än 27 stycken olika källor till pengar denna gång och det brukar ligga på så många olika källor till pengar varje månad.

Mest värvningar denna månad utan tvekan var till Freecash (annonslänk) och Savr (annonslänk). Bland de övriga värvningslänkarna så var MyBonus (annonslänk)Levler (annonslänk) och Trading212 (aktiv just nu! Skicka DM för länk) populärast denna månad. En nykomling som också lyckades locka många nya kunder var Cashbackdeals.se (annonslänk). En site som är ful som stryk men ger en del pengar.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars 2022. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Maxa din cashback och bli miljonär

Jag har skrivit ett långt inlägg om hur du blir miljonär på ENBART cashback. Det tar visserligen 23 år men då använder du bara cashback pengar för att bli miljonär. Du kan läsa hela inlägget här.

Hur bygger du din egen cashbackfabrik?

De flesta tänker nog på cashback när man handlar på nätet men det går utmärkt att få cashback på allt nästan överallt genom att tänka smart och anstränga sig lite. Du får väldigt enkelt 5% på allt i över 100 olika kedjor och det blir över 1000 olika butiker i Sverige som det går att använda sig av detta knep. Kika in här hur du bygger din egen cashbackfabrik.

Summering augusti 2023