Min cashback december 2023

Senast uppdaterad, 2024-01-03, info@gratis-pengar.se

Detta inlägg innehåller annonslänkar till de företag som jag länkar till.

Cashback: 6 988 kr

Utbetalt: 4 240 kr
Kommande: 2 748 kr
Snitt utbetald cashback: 9 846 kr
Totalt sedan start feb 2022: 219 162 kr
Den här månaden roade jag mig med att presentera exakt vad jag köpte dag för dag under hela december. Jag gjorde detta genom att visa mina inköp i stories på Instagram.

Denna månad

Mina cashbackpengar har nu minskat för fjärde månaden i rad men jag lyckas ändå skrapa ihop mer än 4000 kr och har dessutom nästan 3000 kr som väntar på utbetalning. Inte så illa ändå. Refunder (annonslänk) är en trogen vän som alltid leverera i dessa sammanhang och så även denna månad. Min blandat kolumn levererade och det var en brokig skara som gjorde att jag lyckades få in pengar här under december. Det var allt från Cervera som erbjöd olika kuponger till sina medlemmar. Coinbase (annonslänk) som ger krypto till den som svarar på frågor och gör uppdrag i appen. Again (annonslänk) bjöd på gratis kaffe. Pressbyrån bjöd på gratis läsk. Mina värvningsbonusar gick hyfsat bra denna månad och som vanligt numera så är det många som vill få fria krypto när de blir kunder hos Tap (annonslänk). Sedan Rocker (annonslänk) gjorde om sina villkor är det få som vill bli kund hos Rocker via min länk men jag får ändå maximalt med cashback från Rocker varje månad vilket är 200 kr + att jag alltid har 200 kr väntande till nästa månad. Rabble körde med en kalender varje dag vilket gjorde att det var enkelt att hitta mat till julbordet som man kunde köpa med rabatt. Juletider är mattider och det är klart att det blev en hel del pengar tillbaks från ICA denna månad.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars 2022. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Maxa din cashback och bli miljonär

Jag har skrivit ett långt inlägg om hur du blir miljonär på ENBART cashback. Det tar visserligen 23 år men då använder du bara cashback pengar för att bli miljonär. Du kan läsa hela inlägget här.

Hur bygger du din egen cashbackfabrik?

De flesta tänker nog på cashback när man handlar på nätet men det går utmärkt att få cashback på allt nästan överallt genom att tänka smart och anstränga sig lite. Du får väldigt enkelt 5% på allt i över 100 olika kedjor och det blir över 1000 olika butiker i Sverige som det går att använda sig av detta knep. Kika in här hur du bygger din egen cashbackfabrik.

Summering december 2023