Min cashback juli 2023

Senast uppdaterad, 2023-08-01, info@gratis-pengar.se

Detta inlägg innehåller annonslänkar till de företag som jag länkar till.

Cashback: 31 460 kr

Utbetalt: 16 326 kr
Kommande: 15 134 kr
Snitt utbetald cashback: 9 901 kr
Totalt sedan start feb 2022: 183 455 kr
Till er som inte provat på att leva ett liv med cashback så ställer jag mer och mer frågan ”Vad väntar ni på?”. Det börjar helt enkelt bli så mycket pengar varje månad att jag börjar få svårt att avstå från detta.

Denna månad

Enormt sköna pengar återigen. Du kan själv enkelt få pengar genom cashback. Hur mycket du får beror på hur mycket du vill anstränga dig. Om du bara gör lite grand så får du mellan 200 – 500 kr men sedan finns det nästan ingen övre gräns. Månaden slutade på topp med hela 31 460 kr in i kassan. Mest pengar av allt fick jag från BonusWay (annonslänk),  Refunder (annonslänk) och mitt samarbete med Ilonsi denna månad.

Till besvikelserna denna månad hör att Zupergift helt tagit bort Sverigechecken så nu kan man inte längre köpa mat med cashback. Dessutom har jag lyckats med konststycket att få mitt kort spärrat på ett av de två betalsätten på Refunder eftersom de tyckte att jag köpte för mycket presentkort på Zupergift. De fattar inte ens själva vad som är felet vilket egentligen är värst. Men de tittar på det och försöker lösa det. Något som är tråkigt i detta elände är att varken de eller Klarna vet vad som är felet och just nu sitter de båda och skyller på varandra medans jag inte kan betala på det enklaste sättet.

Mest värvningar denna månad utan tvekan var till Freecash (annonslänk). En site (app) där du spelar spel, svarar på enkäter och testar saker för att sedan få pengar. När du blir kund hos Freecash får du en lott som gör att du vinner mellan 50 öre till 2500 kr. Bland de övriga värvningslänkarna så var MyBonus (annonslänk), Levler (annonslänk), Trading212 (kampanjen kommer och går, just nu är den inte aktiv) och Savr (annonslänk) populärast denna månad. En nykomling som också lyckades locka många nya kunder var Cashbackdeals.se (annonslänk). En site som är ful som stryk men ger en del pengar.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars 2022. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Maxa din cashback och bli miljonär

Jag har skrivit ett långt inlägg om hur du blir miljonär på ENBART cashback. Det tar visserligen 23 år men då använder du bara cashback pengar för att bli miljonär. Du kan läsa hela inlägget här.

Hur bygger du din egen cashbackfabrik?

De flesta tänker nog på cashback när man handlar på nätet men det går utmärkt att få cashback på allt nästan överallt genom att tänka smart och anstränga sig lite. Du får väldigt enkelt 5% på allt i över 100 olika kedjor och det blir över 1000 olika butiker i Sverige som det går att använda sig av detta knep. Kika in här hur du bygger din egen cashbackfabrik.

Summering juli 2023