Min cashback maj 2023

Senast uppdaterad, 2023-05-31, info@gratis-pengar.se

Detta inlägg innehåller annonslänkar till de företag som jag länkar till.

Cashback maj: 37 123 kr

Utbetalt maj: 19 650 kr
Kommande: 17 473 kr
Snitt utbetald cashback: 9 032 kr
Totalt sedan start feb 2022: 156 690 kr
Till er som inte provat på att leva ett liv med cashback så ställer jag mer och mer frågan ”Vad väntar ni på?”. Det börjar helt enkelt bli så mycket pengar varje månad att jag börjar få svårt att avstå från detta.

Denna månad

Nu måste jag nästan börja nypa mig i armen för de pengar som rullar in börjar bli rätt bra. Saken är den att alla kan få dessa pengar. Hur mycket du får beror på hur mycket du vill anstränga dig. Om du bara gör lite grand så får du mellan 200 – 500 kr men sedan finns det nästan ingen övre gräns. Månaden slutade på topp med hela 37 123 kr in i kassan. Mest pengar av allt fick jag under kategorin Bandat denna gång och det som sticker ut är att jag bytt flera av mina avtal och på så sätt fått ner mina kostnader för olika avtal i hemmet. Vidare så har jag plockat på mig lite friskvårdsbidrag och flera olika gratis saker som dykt upp under månaden. Allt från en gratis Pepsimax till gratis mat från UberaEat. Eftersom jag låter mina vänner handla med cashback så blir det mycket cashback från Refunder (annonslänk) men jag måste justera ner kolumnen för utbetalt eftersom de tar cashbacken på en gång. Men det blir mycket pengar kvar till mig också och jag kommer att få pengarna nästa månad från det som mina vänner köpt.

Zupergift håller verkligen på och strular med Sverigechecken och den kommer och går så jag har börjat med att fylla på rejält när jag ser den. Att kunna köpa mat med 5% cashback är inte helt fel. Denna månad var det dåligt med värvningar till MyBonus (annonslänk) och BonusWay (annonslänk) men det går i vågor. När det kommer till mina övriga värvningslänkar sticker Trading212 och Revolut ut där jag lyckades värva flest kunder. Mitt samarbete med en vän där vi delar ut aktier för 500 kr till alla som vill ha när de blir kund hos en av världens största nätmäklare har också givit bra resultat. Tyvärr så är denna kampanj slut för tillfället och vi får se om den återkommer. Det var eToro som hade detta suveräna erbjudande.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars 2022. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Maxa din cashback och bli miljonär

Jag har skrivit ett långt inlägg om hur du blir miljonär på ENBART cashback. Det tar visserligen 23 år men då använder du bara cashback pengar för att bli miljonär. Du kan läsa hela inlägget här.

Hur bygger du din egen cashbackfabrik?

De flesta tänker nog på cashback när man handlar på nätet men det går utmärkt att få cashback på allt nästan överallt genom att tänka smart och anstränga sig lite. Du får väldigt enkelt 5% på allt i över 100 olika kedjor och det blir över 1000 olika butiker i Sverige som det går att använda sig av detta knep. Kika in här hur du bygger din egen cashbackfabrik.

Summering maj 2023