Min cashback mars

Senast uppdaterad, 2023-04-02, info@gratis-pengar.se

Detta inlägg innehåller annonslänkar till de företag som jag länkar till.

Cashback mars: 28 513 kr

Utbetalt mars: 14 494 kr
Kommande: 14 019 kr
Snitt utbetald cashback: 7 863 kr
Totalt sedan start feb 2022: 116 229 kr
Till er som inte provat på att leva ett liv med cashback så ställer jag mer och mer frågan ”Vad väntar ni på?”. Det börjar helt enkelt bli så mycket pengar varje månad att jag börjar få svårt att avstå från detta.

Denna månad

En historisk månad på många sätt och vis då jag lyckades med det mesta och drog in hela 28 513 kr. Mest pengar av allt fick jag under kategorin blandat och här är det verkligen en blandat kompott med pengar som jag har lyckats hitta. De största posterna under blandat är en gratis tandläkarundersökning (1 495 kr), cashback från Tallink (1 013 kr), bjudmiddag på krogen (1 100 kr), friskvårdsbidrag (819 kr), bygghemma (237 kr), en massa matrabatter (390 kr), Nowo (150 kr), Telia (150 kr), studier ( 240 kr) och lite småsaker till. Samarbetet med är Ilonsi fortsätter att gå bra med flera annonser under månaden vilket gör att beloppet i kolumnen för Instagram skjuter i höjden denna och nästa månad. Denna månad lyckades jag också värva flera nya kunder via mina länkar än vanligt vilket är extra roligt och betyder mest av allt för mig. De poluläraste kampanjerna var Savr (annonslänk) och SaveLend (annonslänk). Revolutkampanjen denna månad gjorde att jag lyckades värva 5 nya kunder till Revolut vilket är extra roligt eftersom jag inte värvat en enda ny kund till Revolut på ett helt år innan jag började med den här typen av kampanjer. Det är klart att mina presentkort på McDonalds och Elgiganten hjälpte till attt få fart på mina följare. Totalt har jag nu betalt ut 4 750 kr i presentkort. Presentkort som jag naturligtvis köper via Refunder (annonslänk) och på så sätt får egen cashback på. Tusen tack till er alla som stödjer mig genom att bli kund via mina länkar. Refunder (annonslänk) levererade ovanligt bra och jag fick 1 454 kr utbetalt under mars. Dessutom har jag hela 5 156 kronor som väntar på utbetalning. Jag lyckades komma femma i en schackturnering på nätet och kvitterade ut 850 kr vilket var ett välkommet tillskott. Mycket roligt. Jag har ca 1700 i ranking på chess.com för den som är intresserad så jag är hyfsat bra men absolut inte bäst. Blev utslagen av en annan spelare som hade ca 1900 i ranking. Vinnaren i turneringen hade ca 2200 i ranking. Rocker (annonslänk) levererade denna månad bara 5 kr. ICA checkar är alltid ett välkommet tillskott till ekonomin och jag kunde kvittera ut 105 kr hos ICA denna månad. Min site gratis-pengar.se har på sista tiden lyckas generera hyfsat med pengar och jag får in ca 250 kr per månad på siten vilket känns ok även om det kan bli ännu bättre. Resterande cashback kommer från en del enkäter och annat som ger lite pengar. Var för sig är det små summor men tillsammans blir det en del pengar. Revoluts sätta att ge värvningspremie på är intressant. De ger pengar till mig men 0 kr till den nya kunden. Dessutom varierar beloppet från kampanj till kampanj. Varje kampanj pågår i tre veckor sedan blir det ett nytt belopp. Just nu är värvningspremien 300 kr för mig och 0 kr till kunden. Jag ger dig istället 200 kr i presentkort om du vill bli kund hos Revolut för att locka nya kunder. Vill du också prova Revolut så skicka mig ett DM på Instagram så berättar jag mer.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars 2022. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Maxa din cashback och bli miljonär

Jag har skrivit ett långt inlägg om hur du blir miljonär på ENBART cashback. Det tar visserligen 23 år men då använder du bara cashback pengar för att bli miljonär. Du kan läsa hela inlägget här.

Hur bygger du din egen cashbackfabrik?

De flesta tänker nog på cashback när man handlar på nätet men det går utmärkt att få cashback på allt nästan överallt genom att tänka smart och anstränga sig lite. Du får väldigt enkelt 5% på allt i över 100 olika kedjor och det blir över 1000 olika butiker i Sverige som det går att använda sig av detta knep. Kika in här hur du bygger din egen cashbackfabrik.

Summering mars 2023