Min cashback oktober 2023

Senast uppdaterad, 2023-11-02, info@gratis-pengar.se

Detta inlägg innehåller annonslänkar till de företag som jag länkar till.

Cashback: 12 993 kr

Utbetalt: 8 027 kr
Kommande: 4 966 kr
Snitt utbetald cashback: 10 262 kr
Totalt sedan start feb 2022: 210 206 kr
Till er som inte provat på att leva ett liv med cashback så ställer jag mer och mer frågan ”Vad väntar ni på?”. Det börjar helt enkelt bli så mycket pengar varje månad att jag börjar få svårt att avstå från detta.

Denna månad

Det var länge sedan jag fick så lite pengar utbetald som denna månad. Nu lyckades jag bara få ihop 12 993 kr. Egentligen är det inte så illa heller men jag har varit bortskämd med summor över 20 000 kr i flera månader nu. Det händer mycket nu och tyvärr så har flera inkomstkällor sinat näst intill totalt just nu. Vi får hoppas att det blir bättre framöver. Mest pengar av allt fick jag från Refunder (annonslänk) och IKEAS presentkort som man kunde köpa under en begränsad period. Dessa perioder dyker upp till och från har jag noterat och det var andra gången jag köpte dessa presentkort och det kommer säkert att återkomma. De fungerar som så att man betalar 500 kr och får presentkort för 600 kr. Du kan sedan använda presentkorten i Kungens Kurva shoppingcenter eller på IKEA. Inte speciellt svårt att handla upp pengarna med andra ord. Ett bra samarbete med Ilonsi och KiwiTrader inbringade lite pengar. Något som sticker ut denna månad är att Rocker (annonslänk) har kört insättningskampanjer där man får 300 kr för att sätta in pengar. Inte så svårt att uppfylla. Dock var man tvungen att sätta in 30 000 kr på ett bräde. Jag satte in pengar och låste dom sedan på tre månader i deras sparvalv till 4,1% ränta.

Nästa månad har jag bokat in mig på flera studier och ansökt om ett par till. Om jag får delta i alla studierna blir det ca 3000 kr men man brukar inte få tillgång till alla studier utan det är lite lotteri om platserna. Om du följer mig på Instagram så delar jag med mig av olika studier som släpps hela tiden.

Vad har jag köpt?

Refunder har precis släppt en ny funktion där man kan dela med sig av sina bästa erbjudanden och jag har lagt upp min profil Cashbackkingen i Refunders app där jag visar vad jag har köpt samt de bästa erbjudanden som finns för att få gratis pengar. Passa på att klicka hem lite cashback via min profil.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars 2022. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Maxa din cashback och bli miljonär

Jag har skrivit ett långt inlägg om hur du blir miljonär på ENBART cashback. Det tar visserligen 23 år men då använder du bara cashback pengar för att bli miljonär. Du kan läsa hela inlägget här.

Hur bygger du din egen cashbackfabrik?

De flesta tänker nog på cashback när man handlar på nätet men det går utmärkt att få cashback på allt nästan överallt genom att tänka smart och anstränga sig lite. Du får väldigt enkelt 5% på allt i över 100 olika kedjor och det blir över 1000 olika butiker i Sverige som det går att använda sig av detta knep. Kika in här hur du bygger din egen cashbackfabrik.

Summering oktober 2023