Min cashback september 2023

Detta inlägg innehåller annonslänkar till de företag som jag länkar till.

Cashback: 23 993 kr

Utbetalt: 19 735 kr
Kommande: 4 258 kr
Snitt utbetald cashback: 10 956 kr
Totalt sedan start feb 2022: 201 471 kr
Till er som inte provat på att leva ett liv med cashback så ställer jag mer och mer frågan ”Vad väntar ni på?”. Det börjar helt enkelt bli så mycket pengar varje månad att jag börjar få svårt att avstå från detta.

En film över min cashback sedan start

Nu är jag uppe över 200 000 kr sedan jag började med cashback på allvar i februari 2022. På mindre än 2 år har jag alltså lyckats skrapa ihop över 200 000 kr på min lilla lekstuga. Inte illa om jag får säga det själv.

Denna månad

Denna månad fick jag ut hela 19 735 kr. Nu har jag inte så mycket pengar som väntar på utbetalning som jag brukar ha men det kan jag leva med. Mest pengar av allt fick jag från BonusWay (annonslänk), och Refunder (annonslänk). Jag har slutat handla för Sverigechecken vilket resulterat i att jag har fått en massa bonuscheckar från ICA istället vilket inte är helt fel. Vi tränar precis bredvid ICA Maxi och handlar all vår mat där just nu vilket belönas rikligt.

Det är tyvärr riktigt lugnt på värvningsfronten för tillfället men det trillade in lite pengar via Refunder (annonslänk), MyBonus (annonslänk) och BonusWay (annonslänk). Annars kan jag bara konstatera att det känns som att värvningståget redan har lämnat perrongen och att det just nu mest finns småsmulor att plocka upp för de som står kvar. Ett par större profiler berättade att de för tre år sedan kunde få mellan 50-100 värvningslänkar på en enda dag för ett enda företag. Det måste ha varit lysande tider med andra ord.

Min hemlighet annars för att få mycket cashback är att ta allt som är gratis och gärna maxa det med lite enkäter och en och annan studie. Jag har till exempel fått ihop över 2 500 kr bara i år på studier. Om du följer mig på Instagram så delar jag med mig av olika studier som släpps hela tiden.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars 2022. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Maxa din cashback och bli miljonär

Jag har skrivit ett långt inlägg om hur du blir miljonär på ENBART cashback. Det tar visserligen 23 år men då använder du bara cashback pengar för att bli miljonär. Du kan läsa hela inlägget här.

Hur bygger du din egen cashbackfabrik?

De flesta tänker nog på cashback när man handlar på nätet men det går utmärkt att få cashback på allt nästan överallt genom att tänka smart och anstränga sig lite. Du får väldigt enkelt 5% på allt i över 100 olika kedjor och det blir över 1000 olika butiker i Sverige som det går att använda sig av detta knep. Kika in här hur du bygger din egen cashbackfabrik.

Summering september 2023