Min cashback december

Senast uppdaterad, 2023-01-01, info@gratis-pengar.se

Detta inlägg innehåller annonslänkar till de företag som jag länkar till.

Cashback december 11 455 kr

Utbetalt december 8 067 kr
Kommande 3 388 kr
Snitt utbetald cashback 7 321 kr
Totalt i år 72 815 kr
Till er som inte provat på att leva ett liv med cashback så ställer jag mer och mer frågan ”Vad väntar ni på?”. Det börjar helt enkelt bli så mycket pengar varje månad att jag börjar få svårt att avstå från detta.

Denna månad

Mitt samarbete med Tradingroboten.se fortsätter och det är spännande att följa hur den tradar. Jag låg på -1000 kr ett tag men sedan lyckas den genom 6 snabba tradar vända allt till plus och nu ligger jag ca 1000 kr plus. Tack vare samarbetet får jag prova på i några månader gratis vilket är värt mycket pengar. Ett annat företag som jag flitigt samarbetar med är Ilonsi. Refunder levererade bra denna månad med hela 2565 kr utbetalt vilket är mer än väl godkänt. Denna månad ramlade min första utbetalning in från min site via Google AdSense och denna site börjar leverera mer reklamintäkter för varje dag. Som vanligt får jag inte en del pengar via matinköp (ICA 261 kr och Hemköp 56 kr) och genom att handla i bygghandeln (K-Rauta 189kr). Synd bara att min favoritbygghandel Hornbach inte har något kundprogram med bonus. Nästan hela boden är köpt därifrån. Rocker levererar numera bara 200 kr i månaden och endast genom ett enorm krångel och klickande i Rocker appen. Inte något jag ens kan rekommendera. Endast för den som är riktigt hardcore cashbacker. Lite pengar kom in via enkäter där jag dock endast lyckades få en utbetalning via Nordatat. Hos de övriga enkätföretagen lyckades jag bara buffra på mig lite mer pengar inför kommande utbetalningar. Den bästa enkäten just nu tycker jag att Sveapanelen är även om det var ovanligt lite enkäter från dom denna månad. Även Attapoll är en helt OK enkät men även de hade tunt med enkäter denna månad.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Maxa din cashback och bli miljonär

Jag har skrivit ett långt inlägg om hur du blir miljonär på ENBART cashback. Det tar visserligen 23 år men då använder du bara cashback pengar för att bli miljonär. Du kan läsa hela inlägget här.

Summering december