Min cashback februari

Senast uppdaterad, 2023-03-01, info@gratis-pengar.se

Detta inlägg innehåller annonslänkar till de företag som jag länkar till.

Cashback februari 13 572 kr

Utbetalt februari 6 268 kr
Kommande 7 304 kr
Snitt utbetald cashback 7 310 kr
Totalt 1 år 95 025 kr
Till er som inte provat på att leva ett liv med cashback så ställer jag mer och mer frågan ”Vad väntar ni på?”. Det börjar helt enkelt bli så mycket pengar varje månad att jag börjar få svårt att avstå från detta.

Denna månad

Mitt samarbete med Tradingroboten.se avslutades denna månad så ingen mer sponsring från deras sida. Jag kommer snart redovisa hur mina tre månader med Tradingroboten.se gick. Samarbetet med är Ilonsi fortsätter att gå bra med flera annonser under månaden vilket gör att beloppet i kolumnen för Instagram skjuter i höjden. Refunder levererade som vanligt och jag fick 754 kr utbetalt under januari.  Rocker levererade denna månad 395 kr i på grund av ett misstag där det betalade ut två månaders cashback på en gång. Det innebär att jag bara kommer att få 5 kr utbetalt nästa månad. IKEA körde en drive denna månad att man fick köpa presentkort för 500 kr och få 100 kr extra på presentkorten. Detta tillsammans med en kupong på IKEA gjorde att jag totalt lyckades få ihop 500 kr i cashback från IKEA. Presentkortet kunde man handla i ca 30 olika butiker så det var inte speciellt svårt att handla upp de pengarna. Som vanligt så köper vi inget som inte inte hade köpt ändå. ICA checkar är alltid ett välkommet tillskott till ekonomin och jag kunde kvittera ut 200 kr hos ICA denna månad. Wolt har klivit in som en ny spelare hos mig och har redan generarat cashback och värvningspremier till mig. Det finns ett bra erbjudande för alla nya kunder som vill prova på att beställa mat (eller vad som helst för den delen) hem. Om du blir kund hos Wolt och använder koden U7BRWGP så får du 120 kr hos Wolt vid din första beställning. När du sedan värvar dina vänner till Wolt så får du 100 kr. Mycket bra att komma igång med Wolt med andra ord. Mat behöver man alltid. Resterande cashback kommer från en del enkäter, H&M och Åhléns. Värt att notera är att jag för första gången på ett år lyckades värva några nya kunder till Revolut. Men det beror naturligtvis på att jag tar från den grymma värvningspremien och ger tillbaks den till de som blir nya kunder. Värvningspremien är på 600 kr men de nya kunderna får 0 kr så jag beslöt mig för att ge de nya kunderna ett presentkort på 400 kr för att göra det lite roligare att blir kund hos Revolut. Vill du också prova så skicka mig ett DM på Instagram så berättar jag mer.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Maxa din cashback och bli miljonär

Jag har skrivit ett långt inlägg om hur du blir miljonär på ENBART cashback. Det tar visserligen 23 år men då använder du bara cashback pengar för att bli miljonär. Du kan läsa hela inlägget här.

Summering februari 2023