Min cashback januari

Senast uppdaterad, 2023-02-01, info@gratis-pengar.se

Detta inlägg innehåller annonslänkar till de företag som jag länkar till.

Cashback januari 10 902 kr

Utbetalt januari 8 246 kr
Kommande 2 656 kr
Snitt utbetald cashback 7 402 kr
Totalt 1 år 80 329 kr
Till er som inte provat på att leva ett liv med cashback så ställer jag mer och mer frågan ”Vad väntar ni på?”. Det börjar helt enkelt bli så mycket pengar varje månad att jag börjar få svårt att avstå från detta.

Denna månad

Mitt samarbete med Tradingroboten.se fortsätter och det är nu sista månaden. Förutom en sur trade som fortfarande är öppen och ligger på ca 1100 kr back så har de gått bra. Men alla trades måste ju genomföras så det har tyvärr inte visat sig vara någon lysande robot. Samarbetet med är Ilonsi fortsätter att gå bra med flera annonser under månaden vilket gör att beloppet i kolumnen för Instagram skjuter i höjden. Jag nappade på ett par bokpaket och fick in dessa billigt. De var totalt värde 1400 kr och men jag fick betala 58 kr. Refunder levererade som vanligt och jag fick 1216 kr utbetalt under januari.  Rocker levererar numera bara 200 kr i månaden och endast genom ett enorm krångel och klickande i Rocker appen. Inte något jag ens kan rekommendera. Endast för den som är riktigt hardcore cashbacker. ICA checkar är alltid ett välkommet tillskott till ekonomin och jag kunde kvittera ut 186 kr hos ICA. En nykomling denna månad är Wolt som jag använde mig av tre gånger och fick pengar för att beställa hem mat. Om du blir kund hos Wolt och använder koden U7BRWGP så får du 120 kr hos Wolt vid din första beställning. Resterande cashback kommer från en del enkäter, H&M och Åhléns.

Hur gör man för att få cashback på bästa sätt.

Jag kommer inte att repetera denna text varje månad utan hänvisar till den text jag skrev i sammanfattningen för mars. Texten är lång och förklarande och går in på detaljer hur du gör för att få cashback. Sen kan du få så mycket cashback som du orkar lägga ner tid.

Maxa din cashback och bli miljonär

Jag har skrivit ett långt inlägg om hur du blir miljonär på ENBART cashback. Det tar visserligen 23 år men då använder du bara cashback pengar för att bli miljonär. Du kan läsa hela inlägget här.

Summering januari 2023