Dagbok

Senast uppdaterad, 2024-04-06, info@gratis-pengar.se

2022 Usch

Det gör för fort och händer för mycket och för dåliga saker för att jag skall orka hålla allt inom mig. I mitten av januari 2022 satt jag hemma vid köksbordet och sa till min fru att ”Vad skönt, allt känns bra just nu!”. Men jag skrattade och sa att så får jag ju egentligen inte säga eftersom varje gång jag sagt så i vårt liv så har allt gått åt helvete efteråt. Frun suckade och sa ”Ja, men du vet att du bör inte säga det ändå!”. Efter det så har allt gått åt helvete på alla plan minst sagt. Jag kan ju börja med att räkna upp de stora sakerna som alla sett med kriget i Ukraina som toppar alla listor av helvete. Att sedan börsen fallit har inte heller undgått någon. Det är de stora sakerna som alla sett men på det personliga planet har det varit ännu värre. Min pappa har slutat sin medicinering och börjat med palliativ vård. Av någon anledning så skäller pappa ut mig och säger att jag skall sluta bråka med mamma och lägger all skuld för hela konflikten mer eller mindre på mig. Sonen har problem i skolan. Bråken med mamma eskalerar och i detta läge så stämmer min mamma träff med min son tar en middag ihop. Frun bryter ihop totalt eftersom hon noterar att sonen inte ”vill välja sida” men i och med vad han säger så är det inte långt ifrån att han idiotförklarar oss som bråkar med hans snälla farmor.

Nåväl, någonstans här tänkte jag börja med längre inlägg då och då om familjedramat som utspelar sig. Att skriva av sig är en ventil för mig som gör att jag kan andas lite lättare.

2023 När det inte kan bli värre

När 2023 började tänkte vi att nu kan det väl ändå inte bli värre men det blev det med besked. Under 2023 så fick både jag och sonen cancer. Jag gick en mild form av cancer på ett födelsemärke som gick att operera bort men sonen fick blodcancer som verkligen inte är enkelt att hantera. Det innebär två års behandling men progosen är god.

2024 Vi kämpar på

Under hela 2023 har börsen, som lite plåster på såren, tuggat på uppåt och när jag skriver detta i april 2024 så är den på ATH. Sonen mår bättre efter att ha varit riktigt långt nere i vikt och mående. Kampen mot cancern kommer dock att ta minst 16 månader till eftersom behandlingen är lång.