Cashback Ninja

Senast uppdaterad, 2022-11-26, info@gratis-pengar.se

>> Annons för Cashback Ninja<<
50kr i bonus när du blir kund hos Cashback Ninja. 

Cashback Ninja är en site som ger bonus på allt du köper. Du får pengar tillbaks från över 400 olika butiker. Du kan handla allt från mat till resor. Det finns flera olika cashback siter och Cashback Ninja upptäckte jag nyligen. Cashback Ninja har inte så många butiker anslutna som Refunder och MyBonus men du kan hittar det mesta här ändå.

Du kan även bjuda in dina vänner till Cashback Ninja och du får då 25 kr för varje vän som blir medlem hos Cashback Ninja.

Cashback hur fungerar det?

För att få cashback loggar man först in hos Cashback Ninja och går sedan till den butik som man tänkt sig handla på. Därefter klickar man på knappen ”Gå till (butiksnamn)”. När du sedan handlat kommer Cashback Ninja att sätta in den procent som angetts i listan till ditt medlemskonto så fort butiken verifierat ordern. Man bör dock tänka på att det är vissa saker som kan störa spårningen men det går alltid att anmäla utebliven cashback genom att kontakta kundtjänst och visa upp den orderbekräftelse man fick vid köpet.

  • Väldigt tydlig och överskådlig tjänst.
  • Bonus på allt från mat till resor. Det finns butiker inom alla kategorier
  • Bjud in vänner och få bonus..
  • Inte så många butiker anslutna som Refunder och MyBonus.
  • Lägre inbjudningsbonus.

Jag är kund hos Cashback Ninja och de har en del erbjudande som inte Refunder och MyBonus har vilka jag har nappat på men min primära cashback tjänst är Refunder.