Shopping med vinstchans

Här är mina butiker som jag länkar till. Varje vecka lottar jag ut 100 kr i presentkort till de som handlar från mina butiker. Shoppa och skicka in kvittot till mig så är du med i utlottningen av 100 kr. Vinsten betalas ut i form av valfritt presentkort från Zupergift.com och personligen så rekommenderar jag 100 kr på McDonads eftersom de alltid går åt. Tyvärr har jag inte rättigheter att dela alla länkar från denna site utan vissa butiker måste du maila eller skicka DM till mig för att få länk till. Förutom dessa butiker så har jag min bonussida där du får pengar för att bli kund hos olika företag.

De butiker du kan handla från är:

Kläder

Ennelle Ennelle är grundat i Stockholm av mig, Nova Larsson. Intresset till att tillverka och gjuta mina egna ljus uppkom en höstdag i september 2022. För mig har inredning och detaljer i hemmet länge varit ett intresse. Därav kom idén att skapa stilrena och snygga ljus som även kan användas som en mysig inredningsdetalj i allas hem.

Saijtam Saijtam är ett smyckesbolag som främst inriktar sig på smycken i 316L (kirurgiskt stål). Det förekommer dock även produkter i bland annat läder och andra material samt i enstaka fall även andra rostfria stål än 316L vilket i så fall anges i materialbeskrivningen under respektive produkt.

Min egna klädbutik på nätet 20% med kod ”Exonph”

Teknik

jAlbum jAlbum is an award winning desktop software that makes organizing and presenting images and videos in web galleries a breeze. Instead of relying on centralized photo sharing services with limited design choices, capabilities and legal implications, jAlbum gives you unparalleled flexibility and integrity. jAlbum galleries can be delivered from any web server in the world!

MobilMarket Mobilmarket.se ägs och drivs av Nordic Teknik House AB. Företaget har säte i Stockholm och erbjuder marknadens bredaste utbud av mobiltillbehör, mobilreservdelar,  begagnade mobiler och begagnade surfplattor. Hos oss har du pålitlig handel, en kundtjänst som utgår från kunden och ser till att bjuda på snabb samt detaljerad respons. Fokus hos oss ligger på snabb hantering och pålitliga leveranser, som kund hos oss är du garanterad att din beställning hanteras på kortast möjliga tid.

Hälsa

WeightWorld Vi är här för att hjälpa alla att nå sina fysiska mål och för att underlätta omvandlingen samt öka ditt självförtroende. Vårt jobb är att finna de bästa naturliga lösningarna som finns på marknaden för att hjälpa dig bli mer bekvämt i din kropp, hålla koll på din vikt och öka ditt välmående.

Natural Hemp Life Tack vare våra effektiva och omtycka produkter, så har vi blivit en pionjär inom CBD i Sverige. Sedan 2016 producerar vi handgjorda CBD-produkter av högsta kvalitet. Vår ekologiska hampa odlas specifikt för våra produkter och skördas helt utan några tillsatser. Alla våra produkter är fullständigt lagliga och vi är ett av få bolag som aldrig haft försäljningsstopp från myndigheter.

Arktis Naturalis Arktis Naturals är ett revolutionerande CBD-märke baserat i Storbritannien som erbjuder unikt tillverkade och världsledande CBD + Nootropics & Mushrooms-produkter för att optimera sömn, återhämtning, smärtlindring, stresshantering och hjärnhälsa. Vårt mål är att hjälpa alla att hitta långsiktigt välbefinnande genom naturliga ingredienser, kvalitetsvila, mänsklig kontakt och daglig rörelse. Vi vill bryta quick-fix-mentaliteten och behandla grundorsaken, inte symptomen.

Quanoid CBD har aldrig varit så mycket på tapeten som nu, och behovet från seriösa aktörer har aldrig varit så stort som nu, därför existerar Qanoid! Vi verkar för att belysa cannabinoiders potential, erbjuda produkter där man inte snålat på kvalitén och för att erbjuda support som är utöver det vanliga!

Hus & Hem

Smart Tools Smarta och praktiska produkter för både hemmet,verkstan och bygget Vi har nyheterna och dom senaste smarta prylarna som kommit ut på mrknaden.

Bozzado På Bozzado hittar du allt från husgeråd, leksaker, verktyg m.m. Vi har ett brett sortiment som passar de flesta. Söker ni presenter? Vi har massor att välja på.


Böcker

BookBeak skicka DM så får du länk

BookOutlet.se Vi älskar böcker i allmänhet, och vill hjälpa dig i synnerhet!
Book Outlet är en nätbokhandel som erbjuder svenska boktitlar och ett urval engelskspråkiga böcker. Här finns tryckta som man kan hålla i – inbundna med hårda pärmar, mjukband, storpocket eller pocketböcker.

Nextory Nextory har marknadens största utbud av e-böcker och man kan för en fast månadsavgift läsa och lyssna på så många böcker man vill. Vi har hundratusentals titlar, inklusive de senaste nyheterna. 

Ekonomi & Försäkring

Ratsit skicka DM så får du länk


Daglig Utdelning skicka DM så får du länk Daglig Utdelnings utbildning – Den Kompletta Aktieutbildningen – är intensiv och omfattande utbildning som ger deltagare en komplett och praktisk förståelse för hur man skapar framgång på aktiemarknaden. Utbildningen ger investerare en bred och djup förståelse för aktier, fonder och marknaden. Innehållet är framtaget av aktianalytiker där vi ger deltagare verktygen och metodiken för att lyckas med aktier under 2023 och framåt. 

Multitude Bank skicka DM så får du länk Multitude Bank erbjuder avgiftsfria sparkonton med hög ränta. Alla våra sparkonton omfattas av den statliga insättningsgarantin.

uScore skicka DM så får du länk uScore är en tjänst med över 680 000 medlemmar som hjälper privatpersoner att förbättra sin ekonomi genom att få insikt i sin egen kreditdata. Det är helt gratis att bli medlem i uScore och som medlem får man inte bara veta sitt kreditscore, utan också hur kreditvärdig bankerna anser att man är.

Insurello En enklare väg till ersättning från dina försäkringar

Zmarta försäkring skicka DM så får du länk

Zmarta SE skicka DM så får du länk

Övrigt

Clean Sea CleanSea’s mål är att skapa ett rent hav och göra skillnad för havets djurliv. Vi gör det genom att ta bort plast och annat skräp ur havet.

Adrecord skicka DM så får du länk


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *