Mamma och pappa på fel sida

Senast uppdaterad, 2022-02-26, info@gratis-pengar.se

När man inte tror att det kan bli värre i min konflikt med mamma som du kan läsa om på denna site så blandar sig nu även pappa in i konflikten på allvar. Han har under årens lopp gett mig pikar och tyckt att jag skall sluta bråka med mamma. Till slut så lackade jag ut totalt och mer eller mindre skällde ut pappa och förklarade att det är mamma som är på mig och påminde honom om att han var ju helt vansinnig på henne i 18 år efter att hon var varit otrogen mot honom och sedan lämnade förhållandet. Jag frågade honom vad hon sa som gjort honom så arg och han svarade att hon sagt till honom att han skulle lämna landet så fort som möjligt som den djävla invandrare han var och att han inte hade något i Sverige att göra. Hon hade sagt mer elak men pappa ville inte säga vad. Med det sagt och den långa diskussion vi hade trodde jag att pappa äntligen skulle förstå vilket helvete jag befinner mig i idag med min mamma på halsen. Jag kämpar för att överleva själv och vill inte att min mamma förstör mitt liv mer än vad hon gjort.

Minnet hos min far verkar dock vara otroligt kort eller så är det hans sjukdom eller kärleken till min mor som får honom att trots allt detta bara ett par veckor efter vårt samtal komma med det horribla förslaget att mamma och jag skall komma och hälsa på honom. Vidare så föreslår han att jag måste sluta fred med mamma och att det vi bråkar om är ju bara löjligt. Kommer du ens ihåg vad ni bråkar om frågar han mig? Mamma har ringt honom och de har kommit överens om att jag tillsammans med mamma skall komma och hälsa på pappa och hans sambo. Min familj nämns inte i sammanhanget så jag vet inte ens om han är intresserad av att träffa min fru eller sina barnbarn. Förmodligen spelar det ingen roll så länge jag kör mamma till pappa. Jag var rätt så inställd på att detta idiotiska samtal skulle komma så jag spelar bara med och svarar ja på allt för jag orkar inte förklara allt igen. Nu har alltså min kära mor lyckats dupera min pappa och all skuld för hela konflikten ramlar över på mig. Fortsättning lär följa på denna historia för det är inte slut än.

Till saken hör att pappa är väldigt sjuk så jag förmodar att han vill träffa en del människor en sista gång. Det är i varje fall känslan jag har fått.

Min mor är alltså en fullblodig narcissist och lögnare och har lyckats lura i pappa att det är jag som bråkar. Jag anser att jag är utsatt för psykologisk misshandel och tre olika psykologer har bett mig att klippa mitt band till mamma eller ha så lite kontakt som möjligt.