Sverige det nya kalifatet

Senast uppdaterad, 2022-05-05, info@gratis-pengar.se

I dagarna har Magnus Ranstorp släppt en ny tung rapport ”Salafism och salafistisk jihadism 2.0 – Påverkan mot och utmaningar för det svenska demokratiska samhället”. Rapporten beskriver hur illa ställt det är i Sverige. Sedan IS föll i Syrien har extremisterna ändrat taktik och försöker numera att bygga upp ett kalifat i Sveriges förorter enligt en bedömare i Försvarshögskolans nya rapport. Svenska myndigheter skyndar på denna process genom att ösa pengar över alla möjliga projekt för integration, jämlikhet och solidaritet utan att kontrollera vad pengarna egentligen går till. Många invandrare vill inte alls integreras i sitt nya hemland utan lever kvar i det förgångna och motsätter sig allt vad Sverige och svenskhet står för. Så länge som politikerna inte förstår det kommer problemet att finnas kvar och bara bli värre. Jag har nämnt det förut men boken Gangsterparadiset beskriver väldigt väl hur politikernas naivitet har banat vägen för ett kriminellt samhälle där inga regler existerar förutom den starkes rätt. Den här rapporten visar på en annan fara för Sverige nämligen att vi har fått parallellsamhällen i Sverige där svensk lag och ordning inte längre gäller. Om det var någon som missade det så är det som skedde under påskhelgen runt om i Sverige ett tydligt bevis på detta. Rasmus Paludan skall dessutom åka runt och bränna fler koraner under resten av maj så det kan bli fler liknande tillställningar om det vill sig illa.

Jobb och utbildning

Det är ingen nyhet men det är väldigt svårt för många invandrargrupper att få jobb i Sverige och alla vill inte heller utbilda sig och integreras i sitt nya hemland. Det är egentligen en väldigt enkel ekvation att förstå om man tänker till lite grand. Om man kommer från ett land där snittlönen ligger på ca 3 000 kr per månad och man i sitt nya hemland får 15 000 kr per månad för att göra ingenting, varför skall man ens försöka? Politikernas kravlösa attityd fortsätter att ställa till problem och så längre det inte ställs några krav kommer vi inte att se några resultat.

Parallellsamhällen i orten

Redan idag är det som en helt annat land i många förorter i Sverige. Den som besökt Rinkeby, Rosengård, Skäggetorp eller Araby kan bara instämma. Många vänner som jag har, som för övrigt röstar på Socialdemokraterna, vägrar att sätta sina fötter på dessa ställen men de sitter i sina fina villor eller förortslägenheter långt från problemen och säger att det är klart att vi skall ta emot många invandrare. Några fler tankar eller idéer har de inte utan säger att allt kommer att lösa sig och när väl barnen växer upp har vi fått många nya svenskar som kan gå till jobbet och betala skatt. Det är ju det som är de stora problemet! De som är mest kriminella idag i Sverige är ANDRA generationens invandrare. Första generationens invandrare jobbar inte och den andra generationens invandare blir kriminella. Jag vet att detta inte stämmer så klart då det är en extrem förenkling men jag skriver det för att du skall haja till. Däremot så stämmer det om jag lägger till order överrepresenterade i samma mening. Det betyder att den första generationens invandrare är överrepresenterade bland de som inte jobbar och den andra generationens invandrare är överrepresenterade bland de kriminella. Det är bland dessa människor som islamistiska rörelser vill införa parallellsamhällen och de är på god väg att lyckas enligt rapporten från Försvarshögskolan. Istället för att bygga ett kalifat utomlands har de nu ställt in sig på att bygga ett kalifat i Sveriges förorter där det redan idag bor nästan uteslutande muslimer som lever enligt muslimska seder och bruk.

Föreningsbidrag

I Sverige har vi ett fantastiskt föreningsliv med en flora av olika föreningar och så länge föreningen är öppen och demokratisk så kan du söka bidrag. Jag har själv under min uppväxt varit med i många föreningar och det finns verkligen föreningar för alla vilket är väldigt bra. Detta har naturligtvis salafisterna noterat och de bildar föreningar av alla de slag, sätter upp stadgar och skickar in ansökningar för att få bidrag. Då de som skickar in dessa ansökningar är födda och uppvuxna i Sverige vet de att man endast kan få bidrag om stadgarna ser bra ut och ansökan är korrekt. Vidare så måste föreningen som ansöker alltid främja jämlikhet, solidaritet, integration och andra punkter för att visa att den uppfyller rätt värdegrund. Det här är inga problem, alla ansökningar som inkommer uppfyller alla dessa punkter men bakom fasaden av stadgar och fint formulerade bidragsansökningar döljer sig något helt annat. Här påpekar rapporten kommunens bristande kontroller, som bara fokuserar på skriftligt dokumentation, och inte alls vad som sker i verkligheten. Skulle man kontrollera vad pengarna faktiskt går till skulle man se att det verkligen är en Trojansk häst i sin allra värsta form.

Snälla – sluta vara naiva!

En uppriktig uppmaning till alla politiker och svenskar att någon gång vakna! Det finns så många enkla saker som man bara måste inse när det gäller integration och islam. En liten enkel checklista.

  • Alla är inte snälla!
  • Alla gör inte som du säger!
  • Alla bryr sig inte om lagar och regler!
  • Det finns människor som ljuger rakt upp och ner så mycket de kan!
  • Det finns människor som vill skada andra människor!
  • Att vara svensk är inte det finaste som finns på jorden! (Alla invandrare är stolta för vad de är och vill inte ens vara svenskar trots att vänstern verkar tro att alla vill vara det.)

Med detta sagt så måste jag än en gång påpeka att det naturligtvis finns muslimer som avskyr allt vad kalifat heter och motarbetar detta lika mycket som vi själva borde göra. Det finns muslimer som är underbara människor. Jag tycker Islam är en hemsk religion i sin allra värsta form men det är klart att det finns muslimer som är bra människor.

Källor

Planerar att bygga kalifatet
Försvarshögskolans rapport
Gangsterparadiset

200 kr i bonus när du blir kund!