Robotrace 2024 april

Sedan november 2021 tävlar 15 olika fondrobotar i mitt robotrace. Det är avstämning varje månad och du kan själv se hur de olika deltagarna presterar. Senaste avstämningen hittar du här. Vill du se historisk data så kan du följa hur det gått genom åren.

Deltagare och inställningar

För att kunna ha ett robotrace måste man ha ett gäng robotar som ställer upp som deltagare och varje robot kommer med en massa olika inställningar och avgifter. Jag tänker här presentera hur de olika robotarna handlar och deras avgifter för den som själv vill prova en av robotarna. Avgifterna gäller för just mina inställningar för detta robotrace och kan variera beroende på vilka inställningar man gör. När det gäller avgiften hos Nordnet, Savr och Avanza är det avgiften för de befintliga fonderna som ingår i just de fonder som handlas för robotracets ändamål.

Om ni vill prova en robot glöm inte bort att utnyttja bonusarna som finns att få när du blir ny kund.
Alla inställningarna för robotarna finns här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *