Malmös blodbad

Lördagen den 11 maj 2024 kommer Eurovision Song Contest att gå av stapeln i Malmö. En stad som sedan länge styrts av Socialdemokraterna och mer och mer förvandlats till ett islamiskt kalifat än någon annan stad i Sverige. Den omstridde ledamoten Jamal El-Haj var en röstmagnet för Socialdemokraterna i Malmö och en av anledningarna att Magdalena Andersson in i det sista kämpade för hans överlevnad. Hur det kommer sig att man valde just Malmö för att att hysa Eurovision Song Contest är en rad olyckliga omständigheter som gjorde att det inte fanns någon annanstans att placera tävlingen. Reparationer och redan inbokade arrangemang gjorde att det bara fanns en stad kvar att välja på om man bortser från de mindre städerna vilket aldrig var ett alternativ.

Särskild händelse

Polisen har valt att utlysa Eurovision Song Contest till en särskild händelse redan nu. Polisen utlyser endast till ”särskild händelse” vid riktigt allvarliga händelser som till exempel naturkatastrofer, terrorattacker eller liknande vilket säger en del om nervositeten hos polisen. All tillgänglig personal är inkallad för att hålla ordning under veckan som kommer och dessutom har man fått förstärkning av poliser från Danmark och Norge. Poliser som är beväpnade och har med sig sina fordon. Det beräknas komma ca 100 000 gäster till Malmö under veckan som skall bevittna festligheterna och tyvärr så har det redan ny flaggats för stora demostrationer mot att Israel är med och deltar. Det kommer att vara väskförbud i stora områden och där man får ta med sig väskan kommer alla väskor att tvingas gå genom metalbågar för att kontrollera innehållet.

Spänt läge

Redan nu så är läget spänt och har varit så sedan den 7 oktober då Hamas genomförde sitt terrordåd mot Israel. Ett terrordåd som firades på gator och torg av många palestinier i Malmö. När sedan Israel började med sin markoffensiv mot Gaza har situationen mer eller mindre spårat ut i hela västvärden och där vi har en stor palestinst population är protesterna påtagande. Hetsen mot judar i Malmö är värre än någonsin och de judiska församlingarna uppmanar alla judar att dölja att de är judar för att inte dra på sig extra uppmärksamhet.

Läget blir inte bättre av att många av de väktare och anställda inom Malmö kommun är öppet antisemitiska i sociala medier och snarare hetsar upp läget än att försöka inguta lugn och ro i situationen. Ett israeliskt filmteam som var i Malmö blev påhoppade när de försökte filma lite stämningsbilder från Malmö inför Eurovision Song Contest. Den israeliska delegationen har fått uppmaningen att inte lämna hotellrummet mer än nödvändigt under vistelsen i Malmö eftersom säkerheten inte kan garanteras.

Blodbad

Bland palestinierna i Malmö pratas det öppet om att blodet skall flyta under Eurovision Song Contest och de uppmanar sina släktingar och vänner att inte besöka festivalområdet. Tyvärr så tror jag att de har helt rätt. Palestinierna pratar om ett bomb av någon slag och jag hoppas för guds skull att de inte får rätt och lyckas genomföra sina bestialiska dåd. Hur som helst så tror jag att det blir svårt att undvika blod denna vecka. Den stora frågan vi alla ställer oss är bara hur mycket blod vi får se.

Vänstern har blod på sina händer

Vänsterpartiet i synnerhet men även de andra partierna på vänstersidan har ogenerat och under lång tid gett bidrag till olika palestinska grupperingar som har direkta kopplingar till Hamas. Kopplingar som man genom en enkel sökning på google eller sociala medier kan få fram. Det krävs ingen avancerad sökning för att hitta samma man stå och krama Vänsterpartiets partiledare på en bild för att i nästa bild posera tillsammans med Hamas med automatvapen i handen.

Utfall – förhållandevis lugnt

Det blev stora demostrationer och många häktade men inget mer dramatiskt än så kan man konstatera så här dagen efter Eurovision. Polisen jobbade stenhårt och hade noll tolerans mot alla former av antisemitiska slagord. De skingrade alla demostrationer så fort de yttrade några former av slagord vilket gjorde att läget aldrig eskalerade vilket var bra.

Slutet på Sverige

Det kan mycket väl bli så illa att detta är början på slutet för Sverige som Henrik Jönsson förklarar i sin video. När så mycket ograverat hat från palestinierna tillåts i Sverige kommer vi att ställas inför ett hopplöst val mellan frihet, liberalism och tillit mot terrorism, hat och intollerans att vi tvingas agera snabbt. Så snabbt att det kan gå riktigt illa.

Fler politiska inlägg

Gillade du detta inlägg så läs gärna mina andra politiska inlägg på min site.

Källor

Säkerhet polisen
Särskild händelse
Vad säger Eurovision – HATAT mot JUDAR i SVERIGE?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *