Till dig som röstar vänster

Senast uppdaterad, 2022-05-11, info@gratis-pengar.se

Denna text är till för dig som röstar vänster eller har vänner som tänker rösta vänster. Med vänster menar jag i detta inlägg Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Centern eller Miljöpartiet. Jag kommer att förklara några enkla saker på ett tydligt och enkelt sätt och vill helst av allt att du själv förklarar varför du trots allt röstar på vänstern när du läst igenom detta inlägg. För att inte göra allt för komplicerat tänkte jag göra ett enkelt och snabbt inlägg där jag verkligen ber dig tänka igenom några saker flera varv till. Först av allt måste vi börja med Ryssarnas nazist anklagelse mot flera kända svenskar. Blev du ilsken på Astrid Lindgren, Ingvar Kamprad och de andra för att de var nazister? Om du inte blev arg varför blev du inte det? Ryssarna på gatan i Moskva blev väldigt arga och tycker att hela Sverige är nazistiskt. Rätt så lyckad kampanj med andra ord. Sedan kommer nästa intressanta fråga, varje gång någon från vänstersidan står i en talarstol och kallar Sverigedemokraterna (och numera även Kristdemokraterna och Moderaterna) för ett brunt, rasistiskt eller till och med nazistiskt parti tror du på det då också? Om du röstar vänster blir du förmodligen rasande varje gång du hör talas om Sverigedemokraterna och tycker att de är vidriga. På sistone har du börjat tycka allt mer illa om Kristdemokraterna och Moderaterna också.

Är SVT och SR opartiska?

Senaste fadäsen där SR påkommits med en lögn.

En anledning till att det är så beror på att de som jobbar på SVT och SR röstar med vänstern och nyheterna vinklas rätt friskt så att vi vanliga medborgare tyvärr saknar bra information om vad som händer i vårt land. Väldigt ofta så saknas den där viktiga frågan eller vinklingen av en nyhet som gör att man tvingas gissa sig till vad som hänt eller varför. Om händelsen inte passar in i SVT värdegrund (som är vänster) så vinklar man nyheten lite lagom för att den skall bli bättre och inte avslöja för mycket. Jag har vänner som röstar på Socialdemokraterna och när man pratar nyheter med dom så bryr de sig inte alls vad som hänt eftersom SVT visat en felaktig bild och sålunda behöver de inte bry sig. Alternativ media, tillsammans med SVT, TV4, Aftonbladet, Expressen, DN, SVD, lokala nyhetstidningar och social medier brukar TILLSAMMAS komma rätt nära sanningen men du kan absolut inte lita på en enda källa. Politiker ljuger dessutom oftare än man tror och jag har sammanställt en lista på Socialdemokratiska lögner här.

Sveriges största problem

De absolut största problemen Sverige står inför är brottsligheten och salafisterna*. En rapport släpptes nyligen om salafisternas framfart i Sverige och jag skriver mer om det här. När det gäller brottligheten så beskrivs den totalt urspårade kriminella värld som uppstått i Sveriges förorter i boken Gangsterparadiset. Jag skriver flera inlägg om brottsligheten i Sverige här. Du som röstar vänster måste kunna svara på dessa frågor:

  • Vill du att dina barn skall bo i ett islamistiskt land?
  • Vill du bo i ett land med lag och ordning?
  • Vill du bo i ett land där lärare blir hotade och slagna av sina elever?
  • Vill du bo i ett land där det skjuts och sprängs mer än i någon annat Europeiskt land?
  • Vill du bo i ett land där det finns mängder av medborgare som hatar Sverige?
  • Vill du bo i ett land där staten varje år slänger ca 500 miljarder i sjön?
  • Vill du bo i ett land där staten inte vet vilka som bor i landet?
  • Vill du bo i ett land där det inte ställs några krav mot nyanlända för att få bidrag?
  • Vill du bo i ett land där du har råd att betala elräkningen?

Listan kan göras hur lång som helst och det mest populära svaret på allt är – RASIST! Efter det brukar man inte komma så mycket längre i diskussionen. I de utsatta områdena bor och lever ca 600 000 människor idag. Jag har själv bott i ett av dessa områden och det är ett helvete. De flesta som bor där drömmer om att kunna flytta därifrån. Det är vanliga hederliga människor som bara vill leva ett lugnt liv. Tyvärr så förstör de kriminella allt och vänstermänniskorna förstör ännu mer varje gång de vrålar att polisen inte får ta i med hårdhandskarna. Det är de trevliga, hårt jobbande människorna som bor i dessa förorter som blir rånade, får sina bilar uppeldade och som blir misshandlade mest av alla i Sverige just nu. Om polisen bara fick göra sitt jobb skulle de kriminella sitta bakom lås och bom väldigt snart. Idag vet polisen exakt vilka som gör vad men de kan i regel inte arrestera de kriminella elementen eftersom de ofta saknar bevis eller så kan det vara så illa att de har bevis men att straffsatsen på just det brottet är för lågt så polisen vet att det inte blir något straff alls. Finns det vittnen hotas de så att de inte vågar vittna.


* Salafismen är en riktning inom islam som vill gå tillbaka till religionen så som de själva uppfattar att den lärdes och praktiserades av de tre första generationerna av muslimer efter profeten Muhammed.

Valet 2022 ett ödesval

Det valet som sker i år är på många sätt ett ödesval eftersom vi börjar komma förbi en tipping point. Svenskarna blir färre och färre och invandrarna fler och fler. Så länge vi har stora grupper med arbetslösa, fattiga invandrare i förorten så har vi dessutom en stor säker väljargrupp som röstar på Socialdemokraterna. Socialdemokraterna har allt att tjäna på att behålla den här enorma väljarbasen så de tjänar inte speciellt mycket på att göra något åt saken. I många orter runt om i Sverige är invandrarna i majoritet om man ser till åldrarna under 50 år. Inför detta val har det dock börjat röra på sig i och med att Partiet Nyans har dykt upp och Morgan Johansson har till och med varit ute i media och markerat mot dom. Skulle Partiet Nyans komma in i riksdagen blir det väldigt intressant. Inte roligt, men intressant.

Drygt två miljoner utrikes födda i Sverige – fler än någonsin tidigare (2019)

Sluta fultolka

Det är enormt frustrerande att höra politiker som Anne Lööf hela tiden fultolka allt som Sverigedemokraterna säger och gör. (OK, också en fultolkning eftersom hon inte gör det hela tiden. Men ni förstår vad jag menar.) Jag säger inte att man inte får kritisera något parti men att hela tiden överdriva och lägga till en egen tolkning på det som motståndaren gör och sedan kritisera motståndaren för det är så urbota korkat så det inte är sant. Men det förekommer allt för ofta bland politiker.

Ett sista ord

När till och med Magdalena Andersson som är statsminister står i talarstolen och talar om hur illa ställt det är i Sverige så borde man som Socialdemokrat förstå att det är illa.